360VR Drone Opnames

Expert in 360-graden Drone Opnames!

Een camera met een 360-graden bereik filmt gelijktijdig met meerdere lenzen de volledige omgeving. Door deze 360-graden camera's aan onze drones te bevestigen, kunnen we opnames maken die de kijkers een virtual reality-ervaring laten beleven vanuit een birds-eye view.

Wilt u deze 360VR opnames verwerken in uw project of presentatie? Met onze Freefly Alta-6 brengen wij de meest geavanceerde hoge resolutie 360VR camera’s gestabiliseerd tot 6,5kg in de lucht. Hierdoor zijn wij in staat om hoogwaardige 360VR drone opnames te maken tot wel 11K resolutie. Om de nabewerking van de beelden te vergemakkelijken zorgen wij ervoor dat er een ruime afstand zit tussen de drone en de Camera. Hierdoor is er veel minder werk om de drone uit de shots te poetsen. Om deze combinatie op te laten stijgen en te landen hebben wij een speciale mobiele opstelling ontwikkeld, wel zo handig.

Alleen de ruwe beelden nodig voor uw project of wilt u de volledige productie uit handen geven. Wij beschikken over de juiste 360VR specialisten.

In opdracht van Capitola verzorgde wij in deze video de 360 drone opnames voor NL in Business.

360VR veelzijdig inzetbaar

De door ons gecreëerde 360-graden beelden zijn veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen niet alleen worden afgespeeld op een VR-bril, maar ook worden gedeeld op sociale mediaplatforms of worden getoond op grote schermen, bijvoorbeeld op een beurs. Wanneer gebruikt met een virtual reality-bril, kan de gebruiker daadwerkelijk om zich heen kijken en zich volledig onderdompelen in een echte VR-omgeving.

Bij het delen op sociale media heeft de kijker de controle over de kijkrichting, ofwel door de muis te gebruiken (op een pc) of door te scrollen met de vinger (op een mobiel apparaat). Hiermee transformeer je de kijker van een passieve toeschouwer naar een actieve gebruiker, de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten hoe we jouw 360VR project naar grote hoogte kunnen brengen, we komen graag in contact.

360VR met de RC-Buggy

Niet ieder locatie is geschikt om een drone in te zetten, niet ieder gebouw is geschikt om indoor met een drone te vliegen, maar ook laag bij de grond in krappe straten kan dat erg lastig zijn. Hiervoor hebben wij onze RC Buggy. Waarmee wij instaat zijn om heel snel (tot 90km/h) of ook heel langzaam te rijden, dat laatste is wel zo fijn bij indoor VR tours.

Hoge Resolutie 360VR Camera’s

Voor onze 360 VR-luchtopnames maken we gebruik van de meest geavanceerde professionele camera's. Deze 360-graden camera's zijn uitgerust met 6 tot 8 lenzen, waarvan de afzonderlijke opnames worden samengevoegd (gestiched) met gespecialiseerde software.

No items found.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.