Drone Lighting

Cinematic Drone Lighting

Unieke licht en schaduw effecten toepassen in uw productie? Wij vliegen onze Freefly Alta-X met een 400W 65.000 Lumen Led. Deze Led wordt geplaats in onze Movi Pro en is voorzien van een kleine camera waardoor wij het licht nauwkeurig volledig gestabiliseerd naar alle gewenste richtingen kunnen laten schijnen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk daarbij aan snel bewegende schaduwen over bomen, langs gebouwen of het volgen van een snel bewegend object.

Natuurlijk is de kwaliteit van het licht superbelangrijk, we gebruiken uitsluitend professionele lenzen en LED's. De 4 Led’s en lenzen zijn zodanig opgebouwd dat het lijkt alsof er slechts één lichtbron is. Dat maakt het inzetbaar voor diverse doeleinden en zorgt voor een filmische sfeer of nauwkeurige belichting.

Kom in contact met ons en laat weten voor welk project jij ons lighting systeem wilt inzetten.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.