Live Registraties

Drone inzet bij Live registraties

Drones bieden de mogelijkheid om unieke en dynamische perspectieven vast te leggen die anders niet mogelijk zouden zijn. Ze kunnen snel bewegen, hoog boven het publiek vliegen en spectaculaire overzichtsbeelden leveren, waardoor een ongeëvenaarde kijkervaring ontstaat. De beelden vanuit de lucht kunnen een gevoel van schaal en verbondenheid creëren, waardoor de kijkers het gevoel hebben deel uit te maken van het evenement op een manier die traditionele opnamemethoden niet kunnen evenaren. Drones kunnen heel goed de sfeer van een live event vastleggen en overbrengen. Of het nu gaat om een concert, sportevenement of festival, de luchtopnames kunnen de energie, opwinding en emoties van het moment vastleggen, waardoor een blijvende indruk ontstaat.

Meer Camera registratie.

Unieke beelden vanuit de lucht toe voegen aan uw meer camera registratie lijkt heel complex, niet voor Luchtfilmproducties. Dankzij onze uitgebreide certificering is er geen locatie waar wij niet de lucht in kunnen en dankzij onze ruime ervaring weten wij goed in te schatten wat de regisseur nodig heeft aan beeld en behoeven wij weinig aansturing. Onze drones geven een strakke clean feed het enige wat wij nodig hebben op locatie is een SDI-aansluiting waarop wij kunnen inpluggen. Ook beschikken wij over een set-up waarop uw eigen RF verbinding kan worden geplaatst. Wij vliegen altijd met een Dual Ops samenstelling. Hierdoor kan de piloot zich volledig concentreren op het veilig vliegen van een voor het beeld optimale vliegroute, terwijl de cameraman alle aandacht kan richten op het kadreren en vastleggen van het mooiste beeld. Dit resulteert in vloeiendere en hoogwaardige opnames die gedurende de gehele vlucht schakelbaar zijn. Bovendien heeft de camera Operator meer controle over de Gimbal waardoor een Dual ops-configuratie ook meer creatieve flexibiliteit biedt.

After Movie

Om de redenen die hierboven ook zijn genoemd, zijn Drone opnames bij uitstek geschikt om een meerwaarde te geven aan de After Movie van een evenement of festival.  Luchtfilmproducties beschikt over een ruime ervaring, de juiste skills en de meest uitgebreide certificering en heeft daarom al aan veel After Movies mogen bijdragen.

Wil je weten wat wij voor jouw evenement of meer camera registratie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.