The sky is not the limit

Portfolio

Hieronder een selectie uit de vele mooie producties waarvoor wij drone beelden hebben mogen verzorgen voor de vele opdrachtgevers.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Daan Schuurmans is de verteller in Het Verhaal van Nederland Oranje Nassau

Het verhaal van Nederland – Oranje Nassau vertelt het verhaal over de bekendste familie van Nederland. Voor deze prachtige vertelling verzorgden wij alle drone opnames op de vele locaties in binnen en buitenland.

tv
Opening Paleis het Loo

Op 21 april opende het vernieuwde Paleis het Loo met een schitterende show. In opdracht van Out Of The Rat Race verzorgde wij de drone inzet van de meercamera registratie welke live gestreamd werd op Youtube en de website van Paleis het Loo.

live
Rocco & Sjuul Film Cover

Ook Rocco en Sjuul verloren elkaar uit het oog en stichtten ieder eigen gezinnen. Totdat ze elkaar na al die tijd weer tegenkomen en de vonk opnieuw overslaat

film
Cover van Verhaal van Nederland TV Serie

Het verhaal van Nederland is een filmische vertelling over het land waarin we wonen waarvoor wij alle drone opnames hebben mogen verzorgen.

tv
Over Grenzen Cover

Over Grenzen gaat over de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijde drugsindustrie. Voor deze documentaire maakten wij alle drone beelden in Nederland en Belgie.

documentaire
Filmposter Detective van der Valk

Commissaris Van der Valk lost in elke aflevering een nieuw misdrijf op, daarbij bijgestaan door zijn trouwe medewerkers. Sinds het 2e seizoen verzorgen wij alle dronebeelden voor deze serie die zich afspeelt in Amsterdam.

drama
Filmposter TV serie Killer Camp

Killer Camp is een slasher-horror whodunit reality show, waarin 11 bekende influencers afreizen naar “Kamp Watervreugd”, geïnspireerd op een Amerikaans zomerkamp uit de jaren ’80. 

tv
Lowlands Overzichtsfoto Festival

A Campingflight to Lowlands 2023 met de mooiste drone beelden!

festival

Red Light is een Nederlands-Vlaamse psychologische thrillerserie uit 2020 geregisseerd door Wouter Bouvijn en Anke Blondé, waarvoor wij voor een aantal afleveringen de drone opnames hebben verzorgd.

drama

Santos is een achtdelige serie uit de koker van Giancarlo Sánchez, Chris Westendorp en Ashar Medina waarvoor wij de drone opnemas hebben verzorgd.

drama
Filmposter TV serie Jos

Jos is een Nederlandse komische dramaserie, gemaakt door het productiebedrijf NL FILM en in coproductie met AVROTROS. Wij maakten de drone opnames.

drama
Filmposter TV serie Nood

Vier centralisten worden geconfronteerd met de meest uitzonderlijke noodgevallen, die ze onder grote druk moeten afhandelen. Voor deze door BNNVARA geproduceerde TV serie verzorgden wij alle drone opnames.

drama

Drone opnames van loswerkzaamheden Fagioli te Vlissingen.

bedrijfsfilms
Lampje de Film Cover

Deze vierdelige kinderserie, gebaseerd op het boek van Annet Schaap, is een sprookjesachtig verhaal over de 9-jarige dochter van de vuurtorenwachter. Met veel wind en wat regen maakten wij de drone opnames van het schip in de storm, vliegend vanaf de rib van Grip on Water op het Markermeer.

drama

We moeten verduurzamen, daarom bouwt Shell een waterstof fabriek op de 2e Maasvlakte in Rotterdam. Voor deze filmische journalistieke vertelling maakten wij alle dronebeelden in opdracht van Creative Animal / NEP.

documentaire
Filmposter Strijder de film

Mooie familiefilm over de jonge voetbalfanaat Dylan, die door een ongeval in een rolstoel beland. Wij maakten de drone opnames en hebben onder andere onze Alta-X met een Sony X9 eronder ingezet.

film
NES Corporate Video Film Screenshot

Bedrifsvideo voor NES Fasteners waarvoor wij de volledige productie hebben verzorgd

bedrijfsfilms

In opdracht van Edelman hebben wij alle dronebeelden voor de corporate video van ZBG Group mogen verzorgen.

bedrijfsfilms

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.