Festivals

Drone opnames voor de After Movie.

Drones hebben de wereld van videografie radicaal veranderd, door een geheel nieuw perspectief toe te voegen aan de manier waarop we verhalen vertellen. Zo voegen wij unieke en dynamische perspectieven toe aan de after movie van een festival of muziekevenement.

Vliegen met een drone op een festival is best complex, we hebben niet alleen te maken met grote groepen mensen maar vaak ook vuurwerk, laser en licht shows en vinden de opnames ook vaak in het donker plaats. Luchtfilmproducties beschikt over een ruime ervaring, de juiste skills en de meest uitgebreide certificering om dit goed en veilig uit te voeren en heeft daarom al aan veel festival registraties mogen bijdragen.

Wil je weten wat wij voor jouw festival of muziekevenement kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.