High End Drone Opnames

High End drone opnames

Drones hebben de wereld van videografie ingrijpend veranderd, waardoor wij in staat zijn een geheel nieuw perspectief toe te voegen aan de manier waarop verhalen worden verteld en de wereld wordt vastgelegd.

Onze professionele en gepassioneerde dronepiloten en camera operators zijn meesters in hun vak en nemen jou en de kijkers graag mee op een visuele reis vol prachtige composities, meeslepende cinematografie en verbluffende beeldkwaliteit. Met oog voor detail en een ongeëvenaarde toewijding wordt elk shot vast gelegd.

Dankzij de bewegingsvrijheid van drones kunnen we unieke en dynamische perspectieven vastleggen die voorheen ondenkbaar waren. Elk project wordt met zorg op maat gemaakt om te voldoen aan zelfs de meest veeleisende verwachtingen. Onze teamleden hebben al meer dan 9 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige, cinematografische drone-opnames.

Freefly Alta-X

Zo vliegen wij voor de meest veeleisende (film) producties onze Freefly Alta-X, deze heavy lifter kan tot 15kg aan camera gear de lucht inbrengen. Met iedere gewenste camera (bijv. Een ARRI, RED of Sony) met een mooie Cine lens gemonteerd tillen wij luchtopnames naar een ongekend niveau.

DJI Inspire 3

Ons meest veelzijdige toestel is de DJI Inspire 3, de nieuwe standaard in compacte cinema drones. Deze zetten wij in voor een breed scala aan producties. Voorzien van de Zenmuse X9 Air camera met 35mm Full Frame sensor, zijn wij in staat om opnames te maken tot 8k resolutie. Wil je de actie in slow motion vastleggen, ook geen probleem, 120fps in 4k is mogelijk. Dankzij zijn Dual Native ISO en 14+ stops dynamic range zijn opnames 's nacht s of in moeilijke lichtomstandigheden geen probleem. Het opnemen in verschillende ProRes codecs of RAW maken het mogelijk om het maximale uit de opnames te halen in de Postproductie.

Kom in contact met ons en laat weten welk project jij naar een next level wilt brengen.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.