FPV Opnames

Cinematic FPV Drones

Naast de inzet van de reguliere drones kunnen wij ook FPV-drones inzetten voor uw productie. FPV staat voor "First Person View". Het is een vorm waarbij de piloot een realtime video feed ontvangt van de camera die op de drone is gemonteerd. Deze videofeed wordt weergegeven op een speciale videobril, ook wel een FPV-bril genoemd. Door het dragen van deze bril kan de piloot vliegen alsof hij of zij zich daadwerkelijk in de cockpit van de drone bevindt. Hierdoor hebben FPV-drones de mogelijkheid om heel dicht bij hun onderwerp te vliegen en kunnen zeer snelle vliegbewegingen uit voeren. Hierdoor worden unieke beelden gecreëerd die op geen enkele andere manier vastgelegd kunnen worden. Wij werken hiervoor samen met de beste FPV-piloten van Nederland en kunnen zowel binnen als buiten professionele FPV droneopnames voor jouw project maken. FPV inzet is bij uitstek geschikt voor een indoor rondleiding, snelle actie voor een auto of Motor reclame of om de sfeer en dynamiek in een festivaltent te vangen.

Meer weten of bespreken wat we voor jouw project kunnen betekenen, we horen het graag.

FPV camera's van GoPro tot RED Komodo

De camera keuze bij FPV-drones was tot kort beperkt tot het plaatsen van een GoPro of andere action Cam, tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. De frames zijn groter en sterker geworden waardoor we in staat zijn om te vliegen met bijvoorbeeld een Black Magic Pocket Camera of zelfs een RED Komodo. Je levert hierbij wel iets in aan snelheid en wendbaarheid maar de kwaliteit van de FPV beelden kan dan wel beter matchen met de kwaliteit van Camera’s gebruikt voor de rest van de productie. Ook is het mogelijk om een bijv. een Sony FX3 in een Gimbal (bijv. een Ronin) op een FPV-frame te plaatsen. En zo snelle dynamische gestabiliseerde beelden te kunnen maken.

No items found.

Wat anderen zeggen

“Het is heel fijn om met een goed georganiseerd en flexibel team als deze te werken, die open staan om te onderzoeken wat een bijdrage is vanuit de lucht om het verhaal te ondersteunen! Meer dan een arial op zich!”

Jacco van Ree NSC

Cinematographer

"Los van de prachtige shots die ze maken, werken ze nauwkeurig, veilig en volgens de regels. Iets wat bij onze high-end klanten zeer gewaardeerd wordt! En keuze uit verschillende drones i.c.m. met onze eigen RF-verbindingen maakt het een prettige samenwerking."

Bart Slijkerman

Projectmanager EMG & Gravity Media

"Wat een topteam, super professioneel en creatief betrokken.Precies wat je wil"

Willem Gerritsen

(Film) Director, Screenwriter

Naast dat Frans heel goed kan vliegen, is hij ook heel professioneel en klantgericht. Zijn uitstekende vliegkunst gaat hand in hand met filmisch inzicht, voor mij de perfecte combinatie. En als je dan thuiskomt na een dag draaien en het materiaal bekijkt vind je overal onverwachte cadeautjes. Daarnaast weet hij  voor elke specifieke klus zijn team perfect samen te stellen. En oh ja, hij is ook best aardig :)

Bob van Bruggen

Videoproducent IJsbreker.tv

Overleg met een
drone-expert

Even bellen? Wat gedachten uitwisselen? Wij helpen je graag!

Vraag een
offerte op

Een concrete vraag? Laat ons het weten en we doen met plezier offerte.